Time brewery

Ali ste polnoletni?

DA NE
Rezervacije in naročila
line
02 320 73 70

Pivnica

ČAS JE ZA RAZVAJANJE VAŠIH BRBONČIC

Tik ob pivovarni si čas zase lahko vzamete v pivnici, v kateri bodo vaši trenutki tekli drugače. Sproščeno in veselo, ob okusni pivniški kulinariki ter v prijetnem ambientu.

Celotna izkušnja bo vaš čas upočasnila ter vas napolnila z užitkom.

Vabljeni, da nam sledite tudi na Facebooku in Instagramu ter tako ne zamudite aktualnih dogodkov in ponudbe.

Izberi ponudbo po svojem okusu

Ponudba za skupine

Za manjše in večje skupine vam v pivnici ponujamo vodeno degustacijo hišnega piva, ki jo lahko zaokrožite s kosilom ali večerjo. Za razne zaključke in praznovanja pa je na voljo tudi posebna soba, ki sprejme do 30 oseb.

VEČ

Ponudba za podjetja

Nudimo vam možnost najema posebne sobe za razne seminarje, delavnice, zaključke in sestanke. Prava dogodivščina pa so tudi team buildingi.

VEČ

Ponudba za skupine

Ponudba za podjetja

PONUDBA ZA SKUPINE

Čas za degustacijo piva

Degustirali boste štiri vrste piva, vmes pa vam bomo postregli s prigrizki. Pokazali vam bomo, kaj odlikuje odlično pivo in kako pravilno degustiramo pivo. Med degustiranjem piva vam bomo povedali še nekaj o naši zgodbi ter predvajali posnetek o Hmeljarstvu Čas in naši pivovarni.

Čas za skupno kosilo

Za večje skupine vam pripravimo posebno ponudbo. Poskrbeli bomo, da to ne bo le navadno kosilo, ampak prava kulinarična izkušnja, ob kateri si boste vzeli čas zase in svoje najdražje.

Čas za zaključene družbe

Za različna praznovanja in dogodke vam je na voljo tudi soba, ki sprejme do 30 obiskovalcev, v kateri vas ne bo motil nihče. To bo torej povsem vaš nepozaben čas.

PONUDBA ZA PODJETJA

Čas za seminarje, delavnice, sestanke

V posebni sobi, ki sprejme do 30 obiskovalcev (za zaključene skupine, seminarje, delavnice, rojstne dneve ipd.) vam je na voljo tudi televizija za morebitne predstavitve. Soba je primerna za organizacijo seminarjev, strateških sestankov, delavnic in drugih poslovnih dogodkov. V njej boste imeli zagotovljen mir za kakovostno in učinkovito izkoriščen vaš čas.

Čas za team building

Povežite svojo ekipo v čudovitem okolju, ki nosi pivovarsko zgodbo. Lahko si boste ogledali posestvo in pivovarno, spoznali procese varjenja piva ter se okrepčali s kosilom oziroma večerjo. Ekipa naših zunanjih sodelavcev pa bo po dogovoru z vami organizirala družabne igre, ki se navezujejo na hmeljarstvo in pivovarno.

Čas je, da se povežete v zmagovalno ekipo!

KJE NAS NAJDETE