Time brewery

Ali ste polnoletni?

DA NE
Rezervacije in naročila
line
02 320 73 70

Pivnica

ČAS JE ZA RAZVAJANJE VAŠIH BRBONČIC

Ob pivovarni je zrasla tudi sodobna pivnica, v kateri bomo poskrbeli, da bo vaš čas tekel drugače, v vašem tempu. Sproščeno in veselo ob dobrotah, ki jih pripravljamo za vas.

Lahko izbirate med različnimi jedmi, ki bodo razvajale vaše brbončice. Ob jedeh pa vam bomo postregli pivo, ki bo vaš čas upočasnilo in napolnilo z užitkom. Ob naših pivih bomo vsak mesec stregli tudi drugo gostujoče pivo kraft pivovarja.

V naši pivnici vam bomo postregli z burgerji, picami, solatnimi krožniki, paniranim piščancem, svinjsko kračo, klobasami …

Enkrat mesečno bomo v pivnici Time brewery organizirali zabavne večerne dogodke. Pričakujete lahko glasbene goste, hmeljarski likof, mali Oktoberfest, predstavitvene večere piv in še marsikaj. Spremljajte naš napovednik in ob pravem času boste izvedeli, kaj pripravljamo za vas.

Izberi ponudbo po svojem okusu

Ponudba za skupine

Za manjše in večje skupine nudimo vodeno degustacijo hišnega piva, pripravljamo kosila in večerje, za razne zaključke in praznovanja pa nudimo posebno sobo, ki sprejme do 30 oseb.

VEČ

Ponudba za podjetja

V pivnici nudimo možnost najema posebne sobe za razne seminarje, delavnice, zaključke in sestanke. Prava dogodivščina pri nas pa so tudi team buildingi.

VEČ

Ponudba za skupine

Ponudba za podjetja

PONUDBA ZA SKUPINE

Čas za degustacijo piva

Degustirali bomo štiri vrste piva, vmes pa vam bomo postregli s prigrizki. Pokazali vam bomo, kaj odlikuje odlično pivo in kako pravilno degustiramo pivo. Med degustiranjem piva vam bomo povedali še nekaj o nas in predvajali posnetek o Hmeljarstvu Čas in naši pivovarni.

Čas za skupno kosilo

Za večje skupine pripravljamo tudi kosila. Poskrbeli bomo, da to ne bo le navadno kosilo. Po dogovoru z vami bomo oblikovali posebno pivovarsko izkušnjo.

Čas za zaključene družbe

Za različna praznovanja in dogodke vam nudimo tudi sobo, ki sprejme do 30 obiskovalcev, v kateri vas ne bo motil nihče in vam bomo zagotovili, da bo to vaš nepozaben čas.

PONUDBA ZA PODJETJA

Čas za seminarje, delavnice, sestanke

Nudimo vam sobo, ki sprejme do 30 obiskovalcev (za zaključene skupine, seminarje, delavnice, rojstne dneve ipd.). Opremljena je s televizijo ter primerna za organizacijo seminarjev, strateških sestankov, delavnic in drugih poslovnih dogodkov. V njej boste imeli zagotovljen mir. Poskrbeli bomo, da bo to res kakovostno in učinkovito porabljen čas.

Čas za team building

Nudimo vam odličen prostor v pivnici in naravnem okolju na hmeljarskem posestvu Čas. Lahko si boste ogledali posestvo in pivovarno, spoznali procese varjenja piva, pojedli kosilo v pivnici. Ekipa naših zunanjih sodelavcev pa bo po dogovoru z vami organizirala družabne igre, ki se navezujejo na hmeljarstvo in pivovarno.

Čas je, da se povežete v zmagovalno ekipo.

KJE NAS NAJDETE