Time brewery

Ali ste polnoletni?

DA NE
Rezervacije in naročila
line
02 320 73 70

Katere podatke zbiramo?

Podjetje Time brewery, proizvodnja piva in druge storitve, d. o. o. zbira za potrebe pošiljanja kataloga produktov naslednje podatke: ime in priimek, e-poštni naslov ter naslov, poštno številko in kraj za pošiljanje kataloga. Za pravilnost, popolnost in ažurnost podatkov, ki jih vnesejo uporabniki, Time brewery d. o. o. ne odgovarja.

Za zagotavljanje varnosti in dokazljivosti se zbirajo tudi IP naslovi, iz katerih uporabniki dostopajo do spletnega mesta. Posameznemu uporabniku je ob začetku obiska dodeljen sejni piškotek za identifikacijo.

Time brewery d. o. o. lahko na uporabnikov računalnik shrani tudi druge piškotke, kot so identifikacijska številka uporabnika v šifrirani obliki (za prepoznavanje uporabnika ob naslednjem obisku) in piškotki sistema Google Analytics (analiza obiskov spletne strani). Sejni piškotki se v pomnilnik strežnika shranjujejo le za čas trajanja obiska in se izbrišejo po eni uri neaktivnosti, trajni piškotki pa so shranjeni na računalniku obiskovalca 2 leti, potem postanejo neaktivni.

Seznam piškotkov na spletni strani www.time-brewery.com:

 

Nujno potrebni piškotki

Piškotki, ki nam pomagajo ustrezno prikazati vsebine, omogočajo delovanje obrazcev in drugih bistvenih elementov spletne strani.
Tovrstni piškotki so aktivni le v času trajanja seje, v njih pa ni shranjenih nobenih osebnih podatkov.
Primer uporabljenih piškotkov: ASP.NET_SessionId, avcn-hide_noti, ki je od našega obvestila za piškotke ter bpll_language, ki je izbor jezika spletne strani.

 

Nenujni piškoti

Google

Google uporablja piškotke za shranjevanje priljubljenih uporabniških nastavitev, izbire jezikovne verzije, št. prikazanih zadetkov in vrednosti, prikaz informacij na Google zemljevidih ter mnogih njegovih drugih funkcionalnostih in storitvah.

Google Analytics

Google Analytics je storitev spletnega analiziranja. Nudi nam informacije o obnašanju uporabnikov na naši spletni strani in nam s tem pomaga ustvariti boljšo uporabniško izkušnjo, prikazati relevantno vsebino itn. Pri razbiranju teh podatkov vas ne moremo osebno prepoznati.

Življenjska doba teh piškotkov znaša do 2 let.

Primer uporabljenih piškotkov:

  • _ga, __utma, __utmb,__utmc, __utmz in __utmv.
  • _gat, _ga in _gid

 

Youtube

Storitev YouTube uporabljamo za predvajanje video posnetkov, piškotki pa se uporabljajo za beleženje podatkov o ogledih, shranjevanje priljubljenih uporabniških nastavitev, prikaz relevantnih video posnetkov itn.
Življenjska doba teh piškotkov znaša do 10 let.
Primeri uporabljenih piškotkov: Visitor_info1_Live, Use_Hitbox, SID, LOGIN_INFO, use_hotbox, PREF, SSID, HSID, watched_video_id_list, __utma, __utmz, demographics, VISITOR_INFO1_LIVE

 

Google maps

Google maps pripadajoče piškotke uporabljamo za prikaz uporabniku prijaznega zemljevida in označb lokacije.
Življenjska doba teh piškotkov znaša do 10 let.
Primeri uporabljenih piškotkov: SID, SAPISID, APISID, SSID, HSID, NID, PREF

Time brewery d. o. o. bo osebne podatke uporabila za potrebe pošiljanja kataloga produktov in za odgovarjanje na vprašanja spletnih uporabnikov le, če temu uporabnik izrecno ne nasprotuje, in v skladu z določili ZEKom-1.

 

Način in namen obdelave osebnih podatkov

Z uporabo spletnega mesta sip.si se uporabnik strinja z vsakokratno veljavnimi pravili in splošnimi pogoji, objavljenimi na tem spletnem mestu. Na tem mestu lahko uporabnik redno spremlja morebitne spremembe splošnih pogojev in pravil ter posledično način in namen obdelave zbranih osebnih podatkov.
Time brewery d. o. o.  kot upravljavec lahko podatke v anonimizirani sumarni obliki uporabi za namene statističnih analiz.  Zaupnost osebnih in drugih podatkov uporabnikov ne bo kršena v nobeni obliki.

 

Prijava na e-novice

Za prijavo na e-novice družba Time brewery d. o. o. zbira vaše sledeče podatke: e-naslov. Upravljavec podatkov Time brewery d. o. o. zbira vaše osebne podatke izključno v primeru, da ste mu jih prostovoljno posredovali ob prijavi na e-novice.

Z vpisom vašega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo družba Time brewery d. o. o.  preko mailChimp orodja obveščala o novostih, novicah in dogodkih.

Podatek (e-poštni naslov), ki ga uporabnik vpiše v obrazec na spletni strani za prijavo na prejemanje e-novic, lastnik spletnega mesta uporabi izključno za namene obveščanja uporabnika o novostih, za pošiljanje obvestil in novic. Lasnik spletnega mesta e-novice upravlja preko aplikacije za pošiljanje e-obvestil mailChimp. Osebne podatki se hranijo v aplikaciji mailChimp vse do odjave uporabnika z e-novic.

Odjava z e-novic je možna kadarkoli, in sicer se uporabnik lahko odjavi tako, da klikne povezavo za odjavo v nogi katere koli e-novice, ki jo prejme s strani lastnika. Kadarkoli lahko s klikom na gumb ODJAVA v e-novicah zahtevate od upravljavca osebnih podatkov trajno ali začasno prepoved uporabe vaših osebnih podatkov za namene neposrednega trženja. Zahtevi za odjavo bo ugodeno v zakonskem roku 15 dni od dneva prejema zahteve.

Uporabnik prevzame izključno odgovornost za verodostojnost, točnost in ažurnost osebnih podatkov ter kontaktnih informacij, ki jih posreduje lastniku spletnega mesta.

Lastnik spletnega mesta bo s pridobljenimi podatki o uporabniku, zbranimi na spletnih straneh www.time-brewery.com razpolagal v skladu z veljavno zakonodajo. Pridobljene podatke bo skrbno varoval in jih nikakor ne bo posredoval tretjim osebam oziroma uporabljal za kakršne koli druge namene.

 

Kontaktni obrazci in posredovanje e-sporočil

Uporabnik lahko specifična vprašanja na družbo Time brewery d. o. o. posreduje tudi preko kontaktnih obrazcev ali e-naslova, objavljenega na spletnem mestu, in s tem upravljavcu zaupa navedene podatke. Ti bodo uporabljeni za rešitev uporabnikovega vprašanja. S pošiljanjem e-sporočila preko spletnega obrazca ali na naslove, navedene na tem spletnem mestu, se uporabnik strinja s splošnimi pogoji uporabe spletnega mesta sip.si.

 

Pravice uporabnika

Uporabnik lahko v skladu s Splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov (GDPR) kadarkoli na elektronski naslov info@time-brewery.com ali na naslov Time brewery d. o. o., Dobrava 47, 2360 Radlje ob Dravi, pošlje ustrezen zahtevek za dostop do osebnih podatkov, ki jih upravljavec o njem zbira in obdeluje, za popravek  osebnih podatkov, izbris osebnih podatkov, omejitev obdelave v zvezi s posameznikom, na katerega se nanašajo osebni podatki, ugovor k obdelavi osebnih podatkov ali za prenosljivost osebnih podatkov.

Spletni uporabniki se lahko v primeru kršitve njihovih pravic pri zbiranju, obdelavi in hrambi osebnih podatkov kadarkoli pritožijo informacijskemu pooblaščencu in so tudi upravičeni do pravnih sredstev ter odškodnine in odgovornosti v primeru ne ukrepanja nadzornega organa.

 

Varovanje podatkov

Upravljavec Time brewery d. o. o. spoštuje vašo pravico do zasebnosti in stremi k najvišji stopnji varstva osebnih podatkov. Zato smo zavezani k delovanju v skladu z zakoni in predpisi, ki opredeljujejo varovanje osebnih podatkov, zlasti v skladu z vsakokrat veljavnim Zakonom o varstvu osebnih podatkov, Zakonom o elektronskih komunikacijah ter Splošno uredbo EU o varstvu podatkov.

Osebne podatke bo družba Time brewery d. o. o.  skrbno varovala ter preprečevala njihove morebitne zlorabe. Vaši osebni podatki bodo uporabljeni samo za namen oziroma za namene, za katere ste podali svoje strinjanje, z uporabniškim imenom in geslom zavarovan dostop do njih pa imajo zgolj pooblaščene osebe upravljavca osebnih podatkov, ki so zavezane k skrbnemu ravnanju z osebnimi podatki v skladu z veljavno zakonodajo.

Podatki, ki jih uporabnik zaupa upravljavcu, so zaupni. Time brewery d. o. o. jih ne posreduje nepooblaščenim tretjim osebam. Osebne podatke pa lahko posreduje zaupanja vrednim partnerjem ali po zakonski dolžnosti, skladno z veljavnim Zakonom o varstvu osebnih podatkov. Podatki so lahko posredovani:
– družbam za obdelavo podatkov in informacijske storitve, ki zagotavljajo nemoteno delovanje spletnega mesta in njegove izboljšave (gostovanje na strežniku, e-mail marketing …);
– marketinškim agencijam za namen ponovnega trženja (v kriptirani obliki)
– podjetjem, ki zagotavljajo nemoten proces nakupa (Paypal, dostavne službe ipd.)
– pooblaščenim ustanovam, če tako zahteva zakon (sodišče ipd.).

Vsi partnerji, ki imajo dostop do osebnih podatkov, so zavezani skrbnemu ravnanju z njimi skladno z evropsko zakonodajo.

 

Povezava z družbenimi omrežji

S klikom na ikono družbenega omrežja Facebook, ki se nahaja na spletni strani www.time-brewery.com, lahko uporabnik preprosto dostopa do profila podjetja Time brewery d. o. o.  na družbenem omrežju. Klik na ikono družbenega omrežja omogoča, da uporabniku hitro ponudi relevantne informacije, glede na uporabnikovo spletno aktivnost.

Kakršnakoli vprašanja v povezavi z varovanjem osebnih podatkov na spletnem mestu time-brewery.com lahko naslovite na elektronski naslov info@time-brewery.com

 

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je:
Time brewery d. o. o., Dobrava 47, 2360 Radlje ob Dravi.

 

Radlje ob Dravi, 8. 10. 2019

KJE NAS NAJDETE